[Valid Atom 1.0] INSPIRASI JIWA KACAU: CRITERA JIWA KACAU v2

Jumaat, 6 November 2009

CRITERA JIWA KACAU v2


Lebih kurang jam lapan malam, mereka berdua pun sampai dirumah, sebaik pintu kereta ditutup, tiba-tiba isterinya melulu masuk apabila terdengar jeritan anak bongsunya dari dalam rumah sambil diikuti dengan rapat oleh suaminya..
Namun oleh kerana tergopoh-gapah dan belum mahir menggunakan tangga dirumah sendiri, isterinya telah jatuh kedebap seperti gambar dibawah..Suami pula tidak sempat untuk menyelamatkan isterinya dari jatuh kerana ketinggalan 0.003 saat dibelakang.


- Contoh kedudukan bagaimana isterinya terjatuh dalam akti separuh 18sx..Setelah upacara jatuh tangga tadi telah ditamatkan aksinya, suami terus memapah isterinya untuk melihat keadaan anak mereka pula.. tapi nampaknya nasib malang kedua menimpa keluarga ini apa bila anak mereka rupanya ditimba trajedi begini..- "isk..isk.. tiada apa lagi boleh diperkatakan oleh mereka berdua..Oleh kerana kepenatan keluarga malang hari ini pun merehat diri memasing kerana kepenatan..

Seperti sebelumnya sebelum suami masuk tidur, beliau mestilah bermain-main dulu dengan kucing kesayangannya..tetapi malam itu puas dicari tidak dijumpai dimanakah telah pergi kucing kesayangannya.. tetapi kucing kesayangan isterinya memang ada..malah sempat minum lagi air yang dibeli mereka sewaktu dibandar tadi.."Isk.. mana pula Tetemak ni pegi.." Rugut suaminya sambil memerhatikan kerakusan kucing TITIMAK milik isterinya dengan selamba minum air..

" Hah!! aku tahu dah..ini mesti keja Titimak ni..dia kan tak puas hati dengan Tetemak.." Suami terpaksa melakukan aksi ini untuk mendapatkan jawapan dimana hilangnya Tetemak

- " Baik ko cakap..mana Tetemak? Cakap!! Suami menunjukkan aksi berani depan kucing..

" Meau!!!Meau!!! - Titimak menjawab..

" Oooo..degil yer..tak per.. " Suami terus melakukan aksi yang tidak boleh dilihat yang akhirnya menemukan beliau dengan Tetemak kucing kesayangannya..
Beginilah keadaan Tetemak setelah dijumpai oleh pasukan penyiasat...


Jadi malam itu Titimak terpaksa tidur keseorangan , tidak lagi seperti malam sebelumnya...Bersambung


0 comments:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails

DAFTAR ADSENCE MUDAH DAN CEPAT

PAYPAL TAWARAN TERBARU..cubak..cubak

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

SENI PERTUKANGAN WAJAH INSPIRASI

INSPIRASI TEAM

INSPIRASI SAMAN MENYAMAN