[Valid Atom 1.0] INSPIRASI JIWA KACAU: PERGI KOSONG SEMBILAN MENJELMA SATU KOSONG

Khamis, 31 Disember 2009

PERGI KOSONG SEMBILAN MENJELMA SATU KOSONG

Selamat tahun baru pada semua pengujung blog INSPIRASI TEAM..TERIMA KASIH PADA SEMUA..

Jika orang lain tengah berpesta ria, kami juga berpesta ria dengan update blog-blog inspirasi yang kebetulan pula hari ni hari lahir second boss kami..bonus tak der ker bos ?..Jadi sibuk yang amat sangat hari ini, apapun yang dilakukan, sepatutnya janganlah kita lari dari batas-batas tatasusila keislaman sewaktu menyambut kedatangan tahun baru..

Semoga kengkawan semua sihat.. kita teruskan agenda kita ..

SEBELUM DAN SELEPAS


1. Nampak macam dah selamat..









2. Rupanya tak selamat jugak ..



-  Sejak kehilangan basikalnya, Encik samad dilihat pergi kerja dengan gaya "BEGINI".. setakat ini belum ada lagi yang berjaya mencuri Kustum mer Encik Samad ini..





- Jiran sebelah rumah Encik Samad ini baru kematian isteri, oleh kerana rupa jiran Encik Samad ini tidak Ensem, jiran ini hanya mampu bermimpi disiang hari dengan cara begini...




- Setiap hari abang sulung belah mak sedara En Samad akan ke Zoo Negara untuk bersiar-siar , ini adalah satu rakaman video yang berjaya dirakam sebagai bukti beliau tidak pergi kerja seperti yang diberinya pada isteri-isterinya,,

Telah berkata sang gajah
" Bang..pinjam enfon jab bang.."
Abang Encik Samad
" Ko nak telefon sape pulak "
Gajah meneruskan katanyanya
" Nak tepon doktor la bang, sakit pulak tiang kakiku ini "
" he..he..takde topak la..he..he..

- Kedai  memang untung sentiasa inilah tempat En Samad bekerja.









- Ini pula anak-anak angkat En Samad yang dihantar bersiar-siar sempena cuti sekolah.









- Ini ialah isteri En Samad yang telah diceraikan dengan talak 14 kali lapan tolak dua kerana Encik Samad tak tahan dengan sikap isterinya ini yang kuat hisap curut.











- Ini pula binatang peliharaan Encik Samad yang baru melahirkan seorang anak melalui teknik penjernihan awan.










- Inilah EN SAMAD ya tuan-tuan,,



















JUMPA LAGI..

0 comments:

Catat Ulasan

IKLAN ..kena wat ape?he.he..

Related Posts with Thumbnails

DAFTAR ADSENCE MUDAH DAN CEPAT

PAYPAL TAWARAN TERBARU..cubak..cubak

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

SENI PERTUKANGAN WAJAH INSPIRASI

Terdapat ralat dalam alat ini

INSPIRASI TEAM

IKLAN..Buat macam biasa ye

INSPIRASI SAMAN MENYAMAN

Terdapat ralat dalam alat ini