[Valid Atom 1.0] INSPIRASI JIWA KACAU: IKLAN CUTI SEKULAH bermula

Khamis, 12 November 2009

IKLAN CUTI SEKULAH bermula


Rasanya dah lama tak buat untuk iklan kreatif, Tuan besau pun dah bising jer..tapi tak per lah sempena cuti sekulah yang nak mendatang ini, kita tengok iklan-iklan yang disediakan ..

1.

- Sekolah untuk disewa sempena dengan musim banjirr

- Kolam renang dengan kantin tanpa makanan disediakan perchuma..

- Jaga sekolah disediakan asalkan makan ditanggung.

- Hubungi tukang kebun Sekulah untuk lebih lanjut.




2.

- Bas Sekulah untuk disewa
- Minyak masak boleh digunakan boleh order dengan express rakyat ataupun ketapi sinaran malam.
- Tayar sudah tidak berbunga, tapi anda boleh gunakan bunga getah dengan jumpa tokey getah untuk info.
- Kusyen kulit tapir sungai dengan kerusi malas disediakan percuma.
- Driver tiada kerana pergi cuti di London 3 bulan 7 hari 3 malam.



3.

- Drebas Bas sekolah untuk disewa
- Sedia berkhidmat untuk rombongan kenduri
- Pengalaman lebih 17 tahun dalam bidang tanaman pokok secara tut.
- mempunyai kemahiran terbalikkan bas ataupun aksi terjunan gaung.
- pemegang rekod 12000 saman pandu ikut kelajuan sendiri..


4.

- Pakaian sekolah atau Uniform sekolah untuk disewa
- Boleh dipakai untuk kenduri kendara
- Boleh digunakan untuk pasukan seragam kompang kenduri kawin.














5.

- Meja dan kerusi sekolah untuk disewa
- Sesuai untuk guna kenduri
-Meja guru dan Guru Besar sesuai untuk kegunaan meja pengantin..









6.


- Murid-murid sekolah untuk disewa
- Sesuai untuk membantu kenduri terutama rewang
- Gaji hari RM15 sekepala selama RM5 - didermakan untuk aktivitikurikulum sekulah.
- Guru kelas boleh disediakan jika ada kelapangan.







7.
Maaf gambar tidak dapat disiarkan kerana Tuan diri tak sempat ambik gambar..
- Tukang kebun sekolah
- Pakar dalam membuat pasu
- Pakar untuk membakar sampah dengan asap sedikit-sedikit..

8.
Gambar pun tiada jugak, jika minat kontek aje Pak Aji dalam iklan no 7 tu, suami akak tu..
- Makcik kantin
- Boleh masak sejenis masakan dengan kos murah dan mudah
- Pengalaman luas dalam bentuk perut kanak-kanak..



Jumpa Lagi..




0 comments:

Catat Ulasan

IKLAN ..kena wat ape?he.he..

Related Posts with Thumbnails

DAFTAR ADSENCE MUDAH DAN CEPAT

PAYPAL TAWARAN TERBARU..cubak..cubak

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

SENI PERTUKANGAN WAJAH INSPIRASI

Terdapat ralat dalam alat ini

INSPIRASI TEAM

IKLAN..Buat macam biasa ye

INSPIRASI SAMAN MENYAMAN

Terdapat ralat dalam alat ini